4a Megamarató Espai de Creació Musical

Dia i hora
01/06/2019
19:00

Localització
Auditori [com arribar?]

Categories

Un any més arriba la Megamarató de l’Espai de Creació Musical, un concert gratuït amb tots els grups que assagen a CAN BATLLÓ. Més de 6 hores de música en directe. 7 estils i 7 grups en un mateix espai.

Deixa la mascota a casa i porta el teu got!

Et preguntaràs quins grups formem l’ECM…

Sanción: PUNK ROCK CLÀSSIC! ara amb un nou membre, que ja va tocar a la primera Megamarató amb el desaparegut grup NUS! La seva guitarra va canviar el so als sancioneros! sentiràs els riffs més crus i crunchs amb un toc clean! Baixista clàssic de tota la vida! PROFESSOR! però sobretot arribaran amb tota la força del líder de la banda Cthulhu amb el seu vestit, la seva corbata i els seus tentacles!!!!!!

Dirty Dicks: Son els nous del col·lectiu pero segur que no te’n penediràs de haver-los escoltat, amb els seus riffs!!

El Nido folk: Des de 2013, quan vam començar a trobar-nos per gaudir de la música compartida sota el nom de “Sniffles”, aquest projecte ha aconseguit sobrepassar el musical per arribar a convertir-se en un sòl de pau, un sòl de comprensió,
un sòl d’evasió; nostre refugi, el nostre niu personal i en conjunt.
I per descomptat, ha estat i segueix sent un sòl de creixement, d’evolució, d’un continu néixer, créixer i renéixer en l’artístic i en el creatiu.

SoulRait: Per als qui no tingueu ni idea de què és això:
Som un grup de Barcelona, ​​fem grans temes de la història del soul dels 70 i, amb l’ajuda de l’honorable, esperem poder ser la festa puta allà on se’ns deixi tocar. Re-arreglem els majors grans temes del soul, funk i R & B perquè els gaudiu com mai! A ballar!

Els Turbolentos: El grup més catxondo del col·lectiu!! Prepara’t per veure el caos dins de l’stage !! confeti, flotadors i molt garatge del mas guarrero!! guitarres surfs i un cantant que s’afina la veu amb un cigar abans de cantar, un bateria amb toms potents, un so molt 60’s i un baixista que destrossa les corda a cada acord!!!

Rage to Antonio Machine: La tornada d’uns dels grups més mítics de l’ECM, uns de les millores bandes tributs a Rage Against The Machine. Una cantant que es deixa la veu arribant a tons insospitats! Un guitarrista que té un portaavions com pedalera, a més de ser vegà!! Un baixista que et farà sentir les baixes freqüències al més profund de la teva ànima i un bateria que trenca baquetes cada vegada que toca a Can Batlló!!

I per últim el grup més light del col·lectiu pero no menys potent es diuen #CanBatjJazz, El seu nom ho diu tot, les millors versions de jazz a les mans de 5 músics excepcionals!!!

RESERVAT L’1 DE JUNY!!!!!
ENTRADA GRATIUÏTA!!