Embat, organització llibertària de Catalunya, organitzarà les seves primeres Jornades obertes els dies 17 i 18 de febrer de 2017 a l’Auditori de Can Batlló (Sants) Ahir (1936-39) com avui: construïm poder popular.

Sota el títol Ahir (1936-39) com avui: construïm poder popular! volem analitzar i recordar l’exemplaritat i els ensenyament de la revolució a Catalunya, parant especial atenció en els aspectes socials, econòmics i vivencials d’una de les experiències més avançades d’empoderament popular i de construcció de la utopia social.
Alhora, des d’Embat volem compartir, discutir i reflexionar (amb activistes socials amigues) sobre la construcció popular aquí i ara en àmbits com: el comunitari, l’economia social, el feminisme radical i de classe i el sindicalisme alternatiu.

Dissabte 18 de febrer, al llarg de tota la jornada, quatre taules rodones temàtiques, en les quals participaran membres de moviments sindicals, comunitaris, feministes… i que repartirem de la següent forma:

  • De 10 a 12h, Precarietat laboral, social i econòmica i sindicalisme.
  • De 12 a 14 h, Economia social.
  • De 16 a 18 h, Feminismes
  • De 18 a 20 h, Lluites i organització als barris i localitats.

L’objectiu és que les taules rodones serveixin com a espai de posada en comú i trobada per debatre l’estat actual de la nostra lluita en cadascun dels Fronts i mirar de trobar línies de treball per enfortir-nos.

Per això, convidem a aquelles persones que participen en els moviments populars d’arreu del país a participar d’aquestes jornades per tal d’aportar la seva visió entorn a l’estat actual i en la definició de les possibles línies de millora i construcció del Moviment Popular de totes.
· WEB http://embat.info

· TWITTER https://twitter.com/Proces_Embat