Festa de dones, lesbianes i trans. Cabaret i DJ’S

Dia i hora
11/03/2017
19:30

Localització
Auditori [com arribar?]

Categories

Que el feminismo nos acompañe’.

Una festa on promoure la cultura feminista amb la presència de 30 artistes entre cabaret, concerts i dj’s.
Des de mitjans dels anys 70 els moviments feministes organitzen aquest espai de/per dones, lesbianes i/o trans on compartir complicitats de les que formem part d’aquesta xarxa tant potent i transformadora com són els feminismes.

Malauradament,dones, lesbianes i trans encara vivim un munt de desigualtats i discriminacions en el nostre dia a dia. Ens queda molt per arribar a una societat justa i equitativa. Es per això que pretenem crear un espai segur on estar més tranquiles lluny d’agressions masclistes. Un espai on empoderar-nos col·lectivament. Un espai del tot necessari per (re)conèixer-nos i agafar forces per afrontar el qüotidià i les seves lluites. Un espai on poder ser lluny de la mirada masculina cisgènere. Un espai que vol abraçar tota la diversitat pròpia dels feminismes. Un espai que suma.

Estem molt contentes de poder fer aquesta festa en un espai de creació col·lectiva i autònom com és Can Batlló!!! Per això us donem les gràcies, i convidem a participar a totes les dones, lesbianes i trans!!!

Perquè els entorns de festa també són espais polítics, omplim de continguts i pràctiques feministes l’escenari, la pista de ball, la barra, la cuina, el so, les llums i més enllà!!

#queelfeminismonosacompañe

Organitza: La Fondona

Blog: https://lafondona.wordpress.com/
TW: @LaFondona