Festival de circ vegà

Dia i hora
28/12/2019
17:00 - 21:55

Localització
Bloc 9 [com arribar?]

Categories

Events4Animals t’espera aquest proper dissabte 28 de desembre a Can Batlló, amb un esdeveniment benèfic, en benefici del santuari d’animals: Santuario Joplin que no voldràs perdre’t!

Amb actuacions de circ (trapezi, teles, slackline, clown…), DJ Vegan, sortejos, venda de menjar i beguda (tot vegà, donat per empreses col·laboradores), i moltes més sorpreses!

També comptarem amb la participació de l’associació Birds Friends, donant a conèixer el seu projecte i amb alguna sorpresa també 🙂

Programació:
19:00h – 20:00h: Concert Rumba Catalana amb Daniel Pubill
20:00h – 22:00h: Inici Circ
22:00h – 00:00h: Sortejos y DJ Vegan (música electrònica i variada)

➡️Com funciona la taquilla inversa (Gorra)?

🎩La taquilla inversa és un exercici de responsabilitat i maduresa per part de l’espectador. Al finalitzar les actuacions es passarà “la gorra”.

És un intent de reformular el consum de cultura, d’adaptar l’oferta a totes les persones i per a crear una via de comunicació directa entre el públic i l’organització.

Esperem que t’ho prenguis com una oportunitat per valorar tot el que comporta un esdeveniment i adaptar-ho a la teva situació econòmica.

Recomanem que portis el teu tupper de casa per generar el menor residu possible.

 

*⛔No acceptarem en cap cas conductes masclistes, racistes, especistes etcètera, en cas de donar-se el cas l’expulsió serà immediata.
A la zona de venda de beguda i menjar, tindrem “Punt violeta” per si és donés cap mena d’agressió sexista, de ser així no dubtis en venir a parlar amb nosaltres.