Modular Fest 2019

Dia i hora
13/04/2019
19:00

Localització
Auditori [com arribar?]

Categories

>>>MODULAR FEST 2019<<<

> oscil·lacions còsmiques i electrònica experimental amb:

ÜNGRA
Üngra: Sergi Casero (beats), Abel Bartolí (bass & guitar), Marc Pitarch (synths) formen aquest combo monstruós. El seu món sonor va de Techno, Electro, Break beat, Drum and bass… fet en directe i improvisant sobre estructures pensades.

Ice Pick Experimental Trio (VENEZIA)
El nucli creatiu es basa en dos supòsits: la recerca d’una poètica a la zona lliure entre la improvisació i la forma de la cançó en el sentit més ampli d’aquest últim; el desenvolupament de la relació dialèctica entre flauta i guitarra d’una banda i la presa de mostres i la manipulació en temps real d’aquestes en la tradició de l’electrònica en directe. Alessandra Lazzarini (flauta, bucle i sampler) Giorgio Scarano (guitarres) Daniele scarano (joystick i instrument portàtil) són els elements que governen el món evocats per la seva música.

https://icepickexperimentaltrio.bandcamp.com/

nara is neus
és una productora centrada en música electrònica que entrecreua diferents gèneres com el synthwave, ambient i música experimental. El seu interès per la síntesi modular i les arts sonores l’ha incitat a crear una experiència envolvent amb la combinació de música i visuals, fet que la va portar a adherir-se al col·lectiu Art Bei Ton, un conjunt d’artistes de Berlín. Influida per artistes com Tim Hecker, Trentemøller o Ólafur Arnalds, procura descobrir nous colors i textures als seus oients, sempre amb una taca de melancolia.

https://naraisneus.bandcamp.com/album/x

Linalab
Linalab és el nom de la jove colombiana establerta a Barcelona Lina Bautista. Paisatges electrònics, textures sonores i guitarres es creuen en la seva trajectòria com a enginyera i experimentadora de l’electroacústica.

https://linalab.bandcamp.com/album/doom

That Crooner
That Crooner és la proposta del músic Al Da Tosta basada en la tècnica del sampling vocal inspirada en el beatbox i l’electrònica fent ús de la seva veu com a únic instrument. En les seves actuacions executa veus i les transforma digitalment amb el suport d’efectes que manipula en directe. En aquest viatge sonor ens portarà per diferents estils en els que improvisa i experimenta amb la seva veu amb l’únic objectiu de crear música de forma instantània, i que ell mateix denomina com vocaltrónica.

https://thatcrooner.bandcamp.com/

S’obriran les portes a les 21:00 de la tarda i els concerts començaran a les 21:30. es farà una taquilla inversa, que aniran destinat íntegrament per als artistes.
No es tolerarà cap actitud masclista!
La mascota deixa-la casa!
Concert 100% autogestionat!