Nit de Soul 2019

Dia i hora
07/12/2019 - 08/12/2019
21:30 - 2:00

Localització
Auditori [com arribar?]

Categories

Una nit plena del millor soul de la mà de les increibles “De Perdidos al trío” (Valladolid), “Soulrait” (Barcelona) i PD EFE.

Concert gratuït. Obertura de portes a les 21:30.

DE PERDIDOS AL TRÍO. Des del seu naixement al 2016, aquesta formació castellana ha creat un estil original basat en composicions pròpies que barregen soul, funk, latin, gospel, jazz, swing i reggae. Guanyadores del concurs Onda Rock (Onda Cero i Europa FM), han enregistrat el seu primer disc JAM ÑAM!, han participat al Sonorama Ribera 2019 i arriben a Barcelona amb tota la força, qualitat i alegria que les caracteritza. No us quedareu indiferents!
https://www.facebook.com/deperdidosaltrio/
https://www.youtube.com/channel/UCM11B2G4gSE3VvRuyl7F2bg

SOULRAIT. Oriünds del Espai de Creació Musical de Can Batlló, aquest grup versiona clàssics de la música soul i funk d’una manera inqüestionablement original (latin, reggae, entre altres) i et posa a ballar sense que te n’adonis. Vigila els teus malucs!
https://www.facebook.com/soulrait/

PD EFE. Montats al DeLorean del Dr. Emmett Brown i venint dels anys 60 i 70, un grup d’intrèpids DJs amants del soul han acceptat formar part d’aquesta nit de soul. De les seves llistes de reproducció sortiran himnes d’ahir i d’avui que, de nou, no podràs evitar ballar fins que surti fum del teu cul.

Concert estrictament per a éssers humans; no vinguis amb el gos, el gat o periquito. L’aforament és limitat; si arribes tard i està ple no podràs entrar. Com sempre, no es tolerarà cap actitud de merda.

Consumeix a la barra i ajuda’ns a millorar.
Concert 100% gratuït i autogestionat!