Stoner Fest a Can Batlló

Dia i hora
03/11/2018
21:30

Localització
Auditori [com arribar?]

Categories

Stoner Fest A Can Batlló

Organitza: Espai de Creació Musical de Can Batlló

· esdeveniment al facebook

 

Arriba l’stoner més cru i trencador a Can Batlló! Si t’agraden els riffs durs de rosegar i el soroll dels 90 ‘s, reserva’t el proper dissabte 3 de novembre per veure a:

-Matote
Des de Badalona, Matote sorgeixen del subsòl per elevar-te a una altra dimensió, i vigila per que potser no voldràs tornar a la realitat! Amb el seu debut “Up Into The Night Sky” llançat al 2018, la jove banda instrumental ja té uns quants adeptes dins d’aquest calaix de sastre anomenat stoner. Matote és molt més que això; són riffs martell que t’exploten a la cara combinats amb el millor post Doom metall èpic i místic. Ofereixen un so inmersiude complexos i brutals ritmes. Matote in your face!

-Fuzz Forward
Fuzz Forward va néixer com a trio a Barcelona a mitjan 2016. Formats per Jordi (Boveda del Sol, Mindust) al baix i els germans Edko (El Yeti, Rags To Riches) a la guitarra i Marc (El Yeti, Valiumbitch) a la bateria. Després d’uns mesos de proves a principis de 2017, amb la veu d’en Joan troben una formació estable i comencen a compondre. La música de Fuzz Forward es nodreix del hard rock dels 70, els sons alternatius dels 90 i l’stoner del nou mil·lenni. Així aconsegueixen crear una estranya i exquisida barreja amb cruixents riffs, melodies fosques i pinzellades de psicodèlia espacial.

-UDOL
Als albors de la tempesta una llum sanadora va sorgir del caos doblegant el mal, i dins d’aquesta llum dues figures musculades cavalcaven a lloms de triceratops alats amb banyes làser!
Eren Udol!
Dos déus de banús vinguts del més enllà per dur-nos pedals, loops i poca cosa mes !!!

” POOOOWEEER !!! “

-Monraker DJ

Preus populars, birra artesana, esperit noventero i distorsions saturades per al teu body.