De l’1 al 4 de setembre, Festa Major de La Bordeta al Carrer 11 de Juny

Com cada any, després de la Festa Major de Sants torna la Festa Major de La Bordeta, i Can Batlló hi participem programant acivitats al Carrer 11 de Juny de l’1 al 4 de setembre. Els altres espais de festa seran el Carrer Jocs Florals, la Plaça del Fènix i la Plaça Súria.

Dijous 1 a partir de les 20’30 hi haurà tabalada, traca d’inici i Concert a la Fresca amb l’Abominable Gallina Nauseabunda i Tendur.

Divendres 2 hi haurà jocs infantils a partir de les 18h, ball en línia i sopar al carrer. Cuinarem sopar per qui el vulgui comprar fet, i també us el podeu portar de casa. Hi haurà taules i cadires. La nit de divendres acabarà amb la tradicional Festa Remullada, l’únic event de Barcelona on l’organització garanteix la pluja. Porteu banyador i tovallola! Punxaran música DJ Danini i DJ Maricarmen Free.

Dissabte 3 a les 11:30 hi haurà jornada de portes obertes als diferents espais i comissions de Can Batlló. A les 13h hi haurà un vermut musical al Carrer 11 de Juny, i a les 14:30 dinar popular de Festa Major cuinat per la Xarxa d’Aliments reciclats de Sants. A les 18h hi haurà escalabirres i a les 21h concert amb El Serio, Ignorantes, Daltabaix i Newita.

Finalment, diumenge 4 a les 12h hi haurà una ruta històrica pel recinte de Can Batlló, a les 17h terrasseta a la fresca (i recollida), i a les 20h encendrem la traca de final de festes.