1es Jornades d’Espectacles de Can Batlló!!

A les companyes de la comissió d’Activitats de Can Batlló ja fa temps que ens feia molta il·lusió dedicar un cap de setmana exclusivament a les arts escèniques, hem hagut d’anar ajornant la idea perquè el dia a dia de la gestió d’activitats externes, ens impedia organitzar actes de producció pròpia.  Aquest mes de febrer per fi ens hem decidit i els dies 7 i 8 de febrer podreu gaudir de les primeres jornades d’espectacles de Can Batlló i esperem que no siguin les últimes.

Durant aquest cap de setmana, comptarem amb la participació d’amigues i amics artistes que fa temps ens acompanyen  i ens ajuden a transmetre a les veïnes de La Bordeta diferents disciplines artístiques, com el grup “Modus Operandi” que ens acosten a l’òpera d’una manera diferent, les companyes del nostre Espai de circ que ens faran gaudir i patir una mica amb les seves habilitats o la Txetake que ha arrencat tants somriures a la canalla del barri des d’aquell 11 de Juny de 2011.

De manera molt generosa s’han afegit també grups que ens oferiran sessions  de microteatre, música, animació infantil, performance reivindicativa, poesia i dansa.

Totes les activitats són gratuïtes només al final de cadascuna, sereu vosaltres qui valorareu la qualitat  decidiu la voluntat a aportar a la taquilla inversa.

Us convidem a passar per Can Batlló i no cal que penseu en el dinar, les companyes dels Horts i Jardins Comunitaris ens faran un dinar deliciós a un preu molt popular que no us podreu perdre.

Salut i barri !