Com funcionem?

Comissions i Assemblea

Quasi quatre centenars de ciutadanes i ciutadans transformem necessitats socials reals amb treball voluntari cooperatiu. Rehabilitem espais amb disseny col·lectiu, coneixements compartits i reciclatge de materials, per possar-los a disposició de tota la societat sense condicions ni distincions. Autogestionem Can Batlló mitjançant assemblearisme horitzontal, inclusiu i transparent.

  • img_1613L’Assemblea general es celebra el darrer dimecres de cada mes i és on es prenen les decisions. Hi participen totes les comissions i projectes, i tothom hi està convidat.
  • Cada dijous, excepte les setmanes que hi ha Assemblea General, ens reunim almenys un membre de cada comissió per fer la reunió de Coordinació. Allà hi tractem els aspectes urgents del dia a dia i cooperem entre nosaltres. La reunió de coordinació també és oberta a tothom.
  • Les diferents comissions i projectes tenen el seu pròpi calendari de reunions, jornades de treball, horari d’obertura, etc…

Sovint fem assemblees obertes per a temes concrets com la economia, millores en els espais, debats sobre la transformació urbanística del polígon… A totes les assemblees i actes hi pots participar i dir-hi la teva. Si vols participar a Can Batlló i no saps com fer-ho et recomanem que t’apropis i coneixis millor la feina de les diferents comissions. Sempre cal gent!

03 ESQUEMA PROJECTES

 

Pots venir a l’Assemblea General de Can Batlló cada darrer dimecres de mes a les 19h.

 

· ACTES DE L’ASSEMBLEA DE LA PLATAFORMA CAN BATLLÓ ÉS PEL BARRI

· ACTES DE L’ASSEMBLEA GENERAL DE CAN BATLLÓ

· REGLAMENT DE RÈGIM INTERN DEL BLOC 11

· DEFINICIONS I MODEL ECONÒMIC DEL BLOC 11

 

 

Si voleu afegir-vos a la llista de correus interna de la Plataforma Can Batlló és pel barri i rebre tota la informació sobre l’evolució del recinte, els projectes de gestió comunitària en curs i en projecte, i l’agenda d’horaris d’espais i activitats que es realitzen envieu un email a secretaria@canbatllo.org