Fer-se sòcia de Can Batlló

Can Batlló és fruit de l’esforç de molts veïns i veïnes del barri i de fora. L’oferta cultural i àmbit d’actuació cada vegada és més gran. Ajuda’ns a cobrir les despeses que es generen de tota aquesta activitat fent-te sòcia de l’Associació Espai comunitari i veïnal autogestionat de Can Batlló.

Vols fer-te sòcia?

Per fer-te sòcia has de descarregar aquest formulari (pdf editable). L’has d’omplir amb el teu ordinador, després imprimir-lo i finalment signar-lo a mà.

Un cop imprès i signat ens l’has de fer arribar juntament amb una fotocòpia del teu DNI, NIE o passaport. Pots posar les dues coses (formulari i fotocòpia) a la bústia que hem habilitat al bar de Can Batlló.

Si no et va bé venir també ens-ho pots enviar per correu postal a la següent adreça:

“Can Batlló, carrer de la Constitució nº19 Bloc 8 (A/A Secretaria). CP 08014. Barcelona”

Ens facilitarà la feina si enlloc de fer servir el correu postal o la bústia ens ho pots enviar tot per correu-e. Per fer-ho has d’escanejar el document un cop signat, escanejar també el DNI i enviar-nos-ho tot a socies@canbatllo.org.

Vols fer sòcia a una entitat?

Les entitats o “persones jurídiques” també poden fer-se sòcies de Can Batlló. Descarregueu aquest formulari i feu-nos-el arribar omplert, signat i segellat.