Mapa interactiu dels espais

Fins a dia d’avui hem aconseguit la cessió -en ferm o temporal- de diversos espais. Els hem dedicat als usos més diversos, en funció dels projectes presentats pel veïnat i de manera horitzontal i assemblearia.

En aquest mapa podràs veure a què hem dedicat cadascuna de les naus cedides fins ara.Can Batlló

Fes clic als diferents espais i podràs veure a quins usos estan dedicats.

Can Batlló

Espai de trobada/bar

L'espai de trobada, a més d'un bar és també l'accés principal al Bloc 11.

Comunica amb els espais de la primera planta com el rocòdrom o les sales de tallers, amb la biblioteca i amb l'Auditori. També té un petit escenari on s'hi fan actuacions en petit format com jam sessions o cabarets.

Fent clic aquí pots consultar l'agenda d'aquest espai.

Auditori

L'Auditori de Can Batlló és un espai polivalent destinat a fer-hi tot tipus d'activitats. Està insonoritzat i té capacitat per a un màxim de 400 persones. Està climatitzat i disposa d'equip de so i llums.

Fent clic aquí pots consultar l'agenda d'aquest espai.

Nau 69

Espai polivalent amb cuina i menjador, també apte per fer-hi tallers, xerrades o reunions.

Biblioteca Popular Josep Pons

Des de l’Espai de Trobada es pot accedir a la Biblioteca Popular Josep Pons , la biblioteca del barri de La Bordeta feta i inaugurada pel propi veïnat des del mateix 11 de juny de 2011, adherida a la Xarxa de Biblioteques Socials autogestionades, i que amb 300 m2 esdevé l’autogestionada més gran de Catalunya i amb major fons bibliogràfic (15.000 documents entre impresos, gràfics, audiovisuals i sonors), i que també esdevé una nova sala d’estudi a Sants amb ordinadors i internet wi-fi gratuït, i les activitats mensuals de club de lectura i de contacontes.

Taller d'infraestructures

Aquest taller neix de la necessitat d’encarar les obres de transformació del BlocOnze per a adequar-lo als nous usos que se li donen com a Centre Social Autogestionat: és així que s’ha creat un taller amb veïns i veïnes i professionals dels oficis de metal·listeria, fusteria, electricitat, fontaneria i obra.

Part del material i eines que fem servir son en préstec o per donacions del veïnat, i es convida a tothom que vol a venir a les jornades de treball i col•laborar en els diferents processos de treball dels oficis, aprenent i familiaritzant-se amb ells.

Taller de cervesa

La construcció d’un taller de cervesa artesanal es una eina que ens ajuda a conèixer tot un procés productiu, per això ho considerem com una formació i un assaig.

Partint d’una voluntat de coherència i responsabilitat comencem aquest projecte des de baix. Volem organitzar-nos col·lectivament per satisfer les nostres necessitats de forma autogestionada i això significa formar part de can Batlló on descobrim un creixement personal i colectiu, el que ens comporta una gran satisfacció.

Centre de Documentació

El Centre de Documentació del moviments socials La Ciutat Invisible participa del projecte de Can Batlló.

Obert dilluns, dimarts i dijous partir de les 17h de la tarda fins les 19-20h

Arts Can Batlló

Arts CB és una comissió enmarcada dins de l'espai de Can Batlló que promociona i gestiona les activitats artístiques del centre.

Espai arts escèniques

Espai destinat a l'assaig i exhibició de companyies teatrals i de circ.

La Nau Espai Familiar

Espai de trobada, joc, moviment i gaudi per a infants de 0 a 6 anys i les seves famílies.

Mobilitat Can Batlló

Espai destinat a l'auto-reparació de vehicles, incloent cotxes, motos, bicicletes, cadires de rodes.

Zona esportiva

Zona d'esport de lliure accés. Compta amb una pista de futbol, una de voley i dues de bàsquet.

Horts comunitaris

Espai d'horts gestionats pel veïnat. S'organitzen en diversos torns de reg i treball col·lectiu, sobretot el sdilluns a la tarda i dimecres i divendres al matí.

Zona de gossos

Àrea per a gossos Can Batlló gestionada pels veïns/es del barri

Fusteria col·lectiva

Taller obert a persones interessades a desenvolupar projectes de fusteria, independentment dels seus coneixements i capacitats.

Espai que fomenta la participació col·lectiva en la rehabilitació de Can Batlló, fomentant el respecte, el suport mutu i l'”Autoaprenentatge” col·lectiu, amb voluntat de trencar amb la diferenciació dels rols de gènere en l’àmbit dels oficis.

La Garrofera de Sants - Cooperativa ecològica autogestionada

Cooperativa dedicada a proveir-se d'aliments naturals seguint criteris de consum responsable.

La capella - espai d'exposicions

Antiga capella de Can Batlló. Es fa servir com a sala d'exposicions o espai d'emmagatzematge temporal.

Impremta col·lectiva

Impremta gestionada pels seus propis usuaris i usuàries. Disposen de diverses maquines d'impressió antigues i de tipografies diverses. Espai d'aprenentatge i també des d'on s'elabora la majoria de dissenys i cartells de Can Batlló.

 

Can Batlló

Espai veïnal i autogestionat