Mapa interactiu dels espais

Fins a dia d’avui hem aconseguit la cessió -en ferm o temporal- de diversos espais. Els hem dedicat als usos més diversos, en funció dels projectes presentats pel veïnat i de manera horitzontal i assemblearia.

En aquest mapa podràs veure a què hem dedicat cadascuna de les naus cedides fins ara.

Comentar que no cedim els nostres espais per fer filmacions o sessions de fotos, cada dia rebem moltes peticions i tenint en compte totes les activitats i treball voluntari que hi ha es fa impossible compaginar les dues coses.
Per altra banda, nosaltres no gestionem els espais exteriors de Can Batlló ni la nau central, en aquest cas us heu de posar en contacte amb la seu del districte de Sants , a c/Creu Coberta 104 telèfon 93.153.70.10 i demaneu pel tècnic, per veure si en els espais de Can Batllo, que no siguin els nostres hi ha la possibilitat de fer-ho.Can Batlló

Fes clic als diferents espais i podràs veure a quins usos estan dedicats.

Can Batlló

Espai de trobada/bar Auditori Nau 69 Biblioteca Popular Josep Pons Taller d'infraestructures Taller de cervesa Centre de Documentació Arts Can Batlló Espai arts escèniques La Nau Espai Familiar Mobilitat Can Batlló Zona esportiva Horts comunitaris Zona de gossos Fusteria col·lectiva La Garrofera de Sants - Cooperativa ecològica autogestionada La capella - espai d'exposicions Impremta col·lectiva

Espai de trobada/bar

L'espai de trobada, a més d'un bar és també l'accés principal al Bloc 11.

Comunica amb els espais de la primera planta com el rocòdrom o les sales de tallers, amb la biblioteca i amb l'Auditori. També té un petit escenari on s'hi fan actuacions en petit format com jam sessions o cabarets.

Fent clic aquí pots consultar l'agenda d'aquest espai.

Auditori

L'Auditori de Can Batlló és un espai polivalent destinat a fer-hi tot tipus d'activitats. Està insonoritzat i té capacitat per a un màxim de 400 persones. Està climatitzat i disposa d'equip de so i llums.

Fent clic aquí pots consultar l'agenda d'aquest espai.

Nau 69

Espai polivalent amb cuina i menjador, també apte per fer-hi tallers, xerrades o reunions.

Biblioteca Popular Josep Pons

Des de l’Espai de Trobada es pot accedir a la Biblioteca Popular Josep Pons , la biblioteca del barri de La Bordeta feta i inaugurada pel propi veïnat des del mateix 11 de juny de 2011, adherida a la Xarxa de Biblioteques Socials autogestionades, i que amb 300 m2 esdevé l’autogestionada més gran de Catalunya i amb major fons bibliogràfic (15.000 documents entre impresos, gràfics, audiovisuals i sonors), i que també esdevé una nova sala d’estudi a Sants amb ordinadors i internet wi-fi gratuït, i les activitats mensuals de club de lectura i de contacontes.

Taller d'infraestructures

Aquest taller neix de la necessitat d’encarar les obres de transformació del BlocOnze per a adequar-lo als nous usos que se li donen com a Centre Social Autogestionat: és així que s’ha creat un taller amb veïns i veïnes i professionals dels oficis de metal·listeria, fusteria, electricitat, fontaneria i obra.

Part del material i eines que fem servir son en préstec o per donacions del veïnat, i es convida a tothom que vol a venir a les jornades de treball i col•laborar en els diferents processos de treball dels oficis, aprenent i familiaritzant-se amb ells.

Taller de cervesa

La construcció d’un taller de cervesa artesanal es una eina que ens ajuda a conèixer tot un procés productiu, per això ho considerem com una formació i un assaig.

Partint d’una voluntat de coherència i responsabilitat comencem aquest projecte des de baix. Volem organitzar-nos col·lectivament per satisfer les nostres necessitats de forma autogestionada i això significa formar part de can Batlló on descobrim un creixement personal i colectiu, el que ens comporta una gran satisfacció.

Centre de Documentació

El Centre de Documentació del moviments socials La Ciutat Invisible participa del projecte de Can Batlló.

Obert dilluns, dimarts i dijous partir de les 17h de la tarda fins les 19-20h

Arts Can Batlló

Arts CB és una comissió enmarcada dins de l'espai de Can Batlló que promociona i gestiona les activitats artístiques del centre.

Espai arts escèniques

Espai destinat a l'assaig i exhibició de companyies teatrals i de circ.

La Nau Espai Familiar

Espai de trobada, joc, moviment i gaudi per a infants de 0 a 6 anys i les seves famílies.

Mobilitat Can Batlló

Espai destinat a l'auto-reparació de vehicles, incloent cotxes, motos, bicicletes, cadires de rodes.

Zona esportiva

Zona d'esport de lliure accés. Compta amb una pista de futbol, una de voley i dues de bàsquet.

Horts comunitaris

Espai d'horts gestionats pel veïnat. S'organitzen en diversos torns de reg i treball col·lectiu, sobretot el sdilluns a la tarda i dimecres i divendres al matí.

Zona de gossos

Àrea per a gossos Can Batlló gestionada pels veïns/es del barri

Fusteria col·lectiva

Taller obert a persones interessades a desenvolupar projectes de fusteria, independentment dels seus coneixements i capacitats.

Espai que fomenta la participació col·lectiva en la rehabilitació de Can Batlló, fomentant el respecte, el suport mutu i l'”Autoaprenentatge” col·lectiu, amb voluntat de trencar amb la diferenciació dels rols de gènere en l’àmbit dels oficis.

La Garrofera de Sants - Cooperativa ecològica autogestionada

Cooperativa dedicada a proveir-se d'aliments naturals seguint criteris de consum responsable.

La capella - espai d'exposicions

Antiga capella de Can Batlló. Es fa servir com a sala d'exposicions o espai d'emmagatzematge temporal.

Impremta col·lectiva

Impremta gestionada pels seus propis usuaris i usuàries. Disposen de diverses maquines d'impressió antigues i de tipografies diverses. Espai d'aprenentatge i també des d'on s'elabora la majoria de dissenys i cartells de Can Batlló.

Can Batlló

Espai veïnal i autogestionat