Organitzar un acte o demanar un espai

cb-auditori-2014Per organitzar un acte a Can Batlló pots posar-te en contacte amb la comissió d’Activitats (activitats.cb@gmail.com). Haureu d’omplir i enviar-nos una petita fitxa que podeu trobar aquí mateix.

Si el que vols és actuar a Can Batlló però no organitzar directament l’acte, consulta l’apartat corresponent, si us plau.

Tingues present que es prioritzen aquells actes amb un valor social i que aporten un retorn al barri. Si us plau, inclou el màxim d’informació sobre l’acte que planeges i contacta amb nosaltres almenys 45 dies abans de la data que proposes.

Disposem d’un equip de so bàsic, equip de llums, projector, estris de cuina, taules, cadires… entre d’altres coses. Si tens necessitats tècniques preveu-les amb temps i fes-ho constar en la teva proposta. Normalment no cobrem entrada, de manera que si vols cobrar-ne és molt important que avisis amb temps per poder-ho valorar.

Tots els espais del Bloc 11 són accessibles a persones amb diversitat funcional, i treballem per que tot Can Batlló ho sigui.